Toti Soler: “La santa espina és el veritable himne de Catalunya”

publicat a premsa | 0

Després d’anys de silenci i de pandèmia, Toti Soler acaba de publicar nou disc ‘Fill de la fortuna’ (Satélite K).

El nou disc de Toti Soler, Fill de la fortuna (Satélite K), conté 18 temes per a guitarra solista, grup i cançons, amb diferents convidats, com la Gemma Humet, la Mireia Vives, la Rosa Mateu, la Sandra Bonillo i els seus néts Marc i Pol, amb el contrabaixista Marc Prat i el percussionista Arnau Figueres. El disc ha estat enregistrat i produït pel mateix Toti Soler a l’estudi que té a casa, a Palau Sator, a l’Empordà, i és el resultat de tres anys de feina. Dels 18 temes, 11 són seus. Hi trobareu temes de guitarra d’estils variats: tarantel·la, buleria, sardana… Parlem amb ell sobre aquest nou llançament.

Àlex Gómez-Font, nuvol.com

05/07/2022

Llegeix l'article sencer